علی پاشا زانوسی مدیر اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت از ساری ، گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ م
علی پاشا زانوسی مدیر اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس در گفتگو با خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از ساری، گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ ماهی به منظور زیاد کردن سرانه مصرف ماهی درجامعه یکی از اهداف و سیاستهای شیلات مازندران است و در این راستا یک دوره آموزشی آشنایی با طبخ ماهی در شهرستان چالوس برگزارشد.
وی افزود: در این دوره آموزشی طبخ 6 نوع غذا با ماهی مشمول بر پم دوشز، پاستابا سس کدو حلوایی وجعفری، خورش قلیه ماهی، لقمه ماهی، سوپ ماهی و کتلت ماهی به بانوان آموزش داده شد و فراگیران را با شیو های طبخ آشنا کرد.
رئیس اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس گفت: دراین دوره آموزشی 40 نفر از بانوان شاغل درادارات آموزش و پرورش، شبکه بهداشت، اموربانوان فرمانداری و نیز تعدادی از زن های منزل دار شرکت کردند.
تصویرهای + برگزاری کلاس های آموزشی طبخ ماهی
انتهای پیام/ع
علی پاشا زانوسی مدیر اداره شیلات شهرستان نوشهر و چالوس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های گروه تحریریه سایت از ساری ، گفت: آموزش و تنوع در شیوه های طبخ م
واژه های کلیدی: آموزش | اداره | بهداشت | آموزشی | بهداشت | کلاس آموزشی | آموزش طبخ | طبخ ماهی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...