سوسیس گوشت گوساله زلزله گلستان روز گذشته

سوسیس گوشت گوساله: زلزله گلستان روز گذشته گلستان حوادث قاچاق کشف

گت بلاگز وب‌گردی چگونه با آرد برنج فرنی درست کنیم؟

روش تهیه فرنی بسیار راحت و خوشمزه با آرد برنج و گلاب خاص ماه مبارک رمضان مطابق این دستور هست.

چگونه با آرد برنج فرنی درست کنیم؟

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فرنی به علت راحت بودن تهیه و در دسترس بودن مواد مورد نیاز یکی از عالی ترین و دوست داشتنی ترین غذاها در سفره افطار ایرانی ها به شمار می رود.

عبارات مهم : حرارت
در ادامه قصد داریم روش تهیه فرنی با آرد برنج را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شیر 2 لیوان

آرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپر

شکر 4 قاشق غذاخوری

آب 0.5 استکان

گلاب 1 قاشق غذاخوری

کاکائو 1 قاشق مرباخوری جهت تزیین

طرز تهیه:

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی منزل ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. بعد مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام مورد نیاز جهت فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود بعد هنگامی که از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

روش تزئین فرنی:

برای تزئین فرنی کاکائو را در چند قطره آب حل کنید تا عصاره غلیظی بدست آید و با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده است و خود را گرفته، تزئین کنید.

نکات تکمیلی در مورد فرنی با آرد برنج

فرنی با آرد برنج جزو دسرهای ایرانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه

و وقت پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .

فرنی با آرد برنج را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه جهت 2 نفر مناسب میباشد .

منبع: تبیان

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: حرارت | لیوان | گلوله | کاکائو | کاکائو | آرد برنج | فرنی | گلاب

نویسنده : topsblog